Bilgi

Deneyim

İstikrar

KALİTE

Başarı

Güven

Hizmet

Kara sinek sorununu çözmek için tercih edeceğiniz ürün, EGASİNTUZ.




Zirai Mücadele


Günümüzün en önemli sorunlarından biri hızla artan dünya nüfusunu besleyebilmektir. Bu sorun bizi daha çok üretime zorlamaktadır. Tarımda verim artışını ve birim alandan daha çok ve kaliteli ürün almamızı sağlayan, toprak işleme, kaliteli tohum ve fidan kullanma, sulama ve drenaj sistemleri, dengeli gübre tatbikatı ve ürün münavebesi verimliliği artıran önemli teknolojik unsurlardır.

Ancak bu ileri teknolojinin uygulanması ile elde edilecek ürün artısı hastalık ve zararlılar ile kaybolur ise bütün çabalarımız boşa gitmiş olacaktır. Bunun için tohum seçiminden hasada kadar geçen üretim süreci içerisinde bitkileri çeşitli hastalık ve zararlılar ile yabancı otlardan korumamız gerekir.

Bu nedenle bitki yetiştirmede zirai mücadele önemli bir unsurdur.  Hastalık ve zararlılarla yapacağımız zirai mücadele ve ilaç kullanımının bilgili ve bilinçli yapılması gerekmektedir. Zirai mücadele ilaçlarının seçim ve kullanımı ile ilgili bilgiler vermek ve önemli bazı hastalık ve zararlıları sizlere tanıtıp üretiminize yön vermek ve verimliliğinizi arttırmak için TARIM GÖNÜLLÜLERİ olarak hizmet vermekteyiz. EGASAN ZİRAAT MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. bünyesinde bulundurduğu Ziraatin her dalında uzmanlaşmış, ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ile, tarımsal üretimin olduğu her türlü alanda zirai mücadele hizmetlerini profesyonel olarak sunmaktadır.



Hizmet Talep Formu Geri