Bilgi

Deneyim

İstikrar

KALİTE

Başarı

Güven

Hizmet

Kara sinek sorununu çözmek için tercih edeceğiniz ürün, EGASİNTUZ.




Hayvancılık Danışmanlık Hizmetlerimiz


EGASAN ZİRAAT olarak hayvancılık alanında, özellikle kanatlı ve büyükbaş hayvancılık başta olmak üzere diğer üretim alanlarında, mühendislik, danışmanlık, eğitim, fizibilite, projelendirme, makine ve ekipman temini hizmetleri konusunda çözümler sunmaktır.

EGASAN ZİRAAT bu türden yatırımları projelendirirken bünyesinde bulunan bu konularda yeterliliğe sahip hayvansal ve bitkisel üretim konularında uzman olan Ziraat Mühendisleri den yararlanmakta ve hayvancılık adına ulaşılmış en modern bilgileri de sürekli olarak sağlamaktadır.

EGASAN ZİRAAT, hayvancılık alanında müşterilerine aşağıdaki faaliyetler kapsamında hizmetler vererek üretimde niteliğin ve karlılığın artmasını sağlamaktadır. Bu projeler; Süt sığırcılığı projeleri ve yatırım modern barınak ve çiftlik fizibilite ve projelendirme hizmetleri, yüksek süt sığır ırklarının temini, Besi sığırcılığı projeleri, Damızlık Düve Boğa yetiştiriciliği projeleri, Koyunculuk  projeleri,  Tavukçuluk  projeleri,  Arıcılık  projeleri, Balık üretim projeleri, Kürk hayvancılığı  projeleridir.



Hizmet Talep Formu Geri